Onderwijs

Wij willen Rapale International School (RIS) in staat stellen om op een kwalitatief hoogstaande manier lager en middelbaar onderwijs aan te bieden. Daarnaast willen samen met het bestuur en management van de school er gericht aan werken om dit onderwijs zo toegankelijk mogelijk te maken voor kinderen die daar nu nog geen toegang tot hebben.

De start van Rapale International School is inmiddels alweer 12 jaar geleden. De school is langzaam maar gestaag gegroeid en heeft nu rond de tweehonderd leerlingen verdeeld over de 10 groepen. De vraag naar kwalitatief goed onderwijs in het noorden van Mozambique is zeer groot en de school voorziet in een duidelijke behoefte. Sinds 2022 is er een aparte afdeling voor voortgezet onderwijs gestart, langzaam maar zeker groeit de groep studenten die hier gebruik van maken.

Projecten rondom Rapale International School worden vormgegeven in samenwerking met Lindiwe Masunungure en Rose Sadomba.

De volgende projecten dragen bij aan onze doelstelling om Rapale International School in staat te stellen om op een kwalitatief hoogstaande manier onderwijs aan te bieden.

 

Onderwijs

Computeronderwijs Rapale International School

Om het computeronderwijs aan te kunnen bieden aan de leerlingen …

Om het computeronderwijs aan te kunnen bieden aan de leerlingen

Adres

Lichtboei 65
9732 JC
Groningen