Er zijn drie pijlers die de basis vormen voor het werk in Mozambique dat we ondersteunen: onderwijs, opbouwwerk en bijdragen aan het levensonderhoud van veldwerkers.

 

Auto Arie en Hanneke

Zonder transport staat alles stil, dat is in Nederland zo, maar zeker ook in Mozambique. Het is belangrijk om een goede betrouwbare auto te hebben die tegen een stootje kan, want de wegen in Mozambique zijn vaak erg slecht.De afgelopen jaren hebben Arie en Hanneke een aantal tweedehands auto’s gehad die allemaal op de lange termijn problemen gaven. Onderhoud en reparaties aan auto’s in Mozambique is zeer duur en vaak leveren reparaties nog meer mankementen op. Zaak om een auto te hebben die voorlopig geen reparaties nodig heeft.

Arie en Hanneke zitten in Mozambique op eigen titel. Dat is erg mooi en moedig van hen. Dit houdt echter wel in dat er geen grote organisatie of bedrijf achter hen staat die zo’n investering voor hen doet. Wij willen graag samen met u het benodigde geld voor een betrouwbare auto voor Arie en Hanneke bij elkaar brengen.

De auto kost EUR35,000. Arie en Hanneke willen van hun spaargeld EUR10,000 bijdragen. We willen als Stichting EUR20,000 ophalen en voor het resterende bedrag van EUR5,000 zal Arie een lening afsluiten. Als we meer dan het streefbedrag ophalen zal de lening overbodig worden. We nodigen u van harte uit om mee te doen met dit project!

 

Kosten levensonderhoud Arie en Hanneke

Arie en Hanneke zitten op eigen titel in Mozambique. Dat betekent dat alle kosten voor levensonderhoud door hen zelf opgebracht moeten worden. De verschillende zakelijke activiteiten beginnen resultaat op te leveren, dit is echter nog verre van voldoende om alle kosten te betalen die het dagelijks leven met zich mee brengt. Een van de onderdelen het jaarlijkse schoolgeld alleen kost al rond de EUR5,500. We willen Arie en Hanneke hierin ondersteunen en vragen u om hen te helpen door een maandelijkse bijdrage te geven zodat zij dit werk kunnen blijven doen. 

Kosten EUR5,5000 per jaar, dat is EUR460 per maand. Als we 9 donateurs vinden die elke maand EUR 50 overmaken zijn we er al.

Doet u mee?

 

Computeronderwijs Rapale International School

Om het computeronderwijs aan te kunnen bieden aan de leerlingen …

Om het computeronderwijs aan te kunnen bieden aan de leerlingen

Kosten levensonderhoud Arie en Hanneke

Arie en Hanneke zitten op eigen titel in Mozambique. Dat betekent …

Arie en Hanneke zitten op eigen titel in Mozambique. Dat beteke

Ziekenhuisproject

Binnenkort volgt een uitgebreider verslag

Binnenkort volgt een uitgebreider verslag

Kosten levensonderhoud Henri en Inès

Henri en Inès zitten op eigen titel in Mozambique. Dat betekent…

Henri en Inès zitten op eigen titel in Mozambique. Dat beteken

Jongerenwerk vluchtelingenkamp Maratane

Samen met een team werkt Inès in het vluchtelingenkamp Maratane aan…

Samen met een team werkt Inès in het vluchtelingenkamp Maratan

Adres

Lichtboei 65
9732 JC
Groningen